Dimensions is een natuurlijk methode om allergieën en andere verstoringen in het lichaam aan te pakken zonder gebruik te maken van medicijnen. Het is een geneeswijze die geen pijn doet en veilig gebruikt kan worden op iedereen, van pasgeboren baby tot mensen op vergevorderde leeftijd. De behandelmethode zorgt ervoor dat allergieën, verstoringen en de symptonen daarvan verdwijnen. Tevens is het ook mogelijk om middels deze methode verborgen allergiën te behandelen die in de toekomst ziektes kunnen veroorzaken.

De methode omvat vele werkwijzen:

  • Het gebruik van drukpunten op het lichaam. Zo is het mogelijk om de allergie volledig te “verwijderen” uit ons systeem.
  • Vaak gaat de behandeling samen met het volgen van een dieet voor maximaal 30 uur.
  • Er kan getest worden of er een tekort of teveel is aan een bepaalde vitamine of mineraal.
  • Verstoringen in een auralaag kunnen worden opgespoord en behandeld. Een aura is een energieveld dat het fysieke lichaam omhult. Als verstoringen in een auralaag lang blijven hangen, krijgen we fysieke klachten. Een goede balans in de auralaag is dus van belang voor het oplossen, maar ook het voorkomen van, lichamelijke klachten.
  • Het in balans brengen van onverwerkte emoties. De onverwerkte emoties gaan ergens in ons lichaam ‘zitten’ en veroorzaken een verstoring. Op den duur kan dit pijnklachten veroorzaken en een oorzaak zijn van ziekten.

Deze behandeling wordt altijd ondersteunend gebruikt bij de lichaamsgerichte psychotherapie/E.E.N. therapie. Informeer bij uw zorgverzekeraar, mits er sprake is van een aanvullende verzekering, hoe de vergoeding voor de E.E.N. therapie/lichaamsgerichte psychotherapie past binnen uw eigen afgesloten pakket.