E.E.N. Therapie

 

E.E.N. is de afkorting van Eclectische Energetische Natuurgeneeskunde. Dit staat voor een therapie die uit alle geneeskundige systemen, de Oosterse/Chinese en Westerse, het beste haalt en er tevens de Eenheid in ziet. Binnen deze therapie zijn dus al deze geneeskundige systemen verwerkt. 

 

Het is een holistische geneeswijze, die zich richt op het in balans brengen van lichaam, geest en ziel. 

 

De behandeling is erop gericht om blokkades in het lichaam op te sporen. Er wordt gewerkt vanuit het chakrasysteem. Wanneer er een verstoring is in het lichaam, kan men deze ook terugvinden op chakra-niveau. Door de verstoringen op een juiste manier te interpreteren, krijg degene die behandeld wordt zelf inzicht in de oorzaken van de verstoringen. Door deze bewustwording kunnen patronen worden doorbroken en klachten verminderen of verdwijnen. 

 

Heel-wording van binnen naar buiten, dat is de kern van deze behandelingen.

 

Deze lichaamsgerichte psychotherapie is de basis van al mijn behandelingen. Deze behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door uw ziektekostenverzekeraar bij een aanvullende verzekering. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar wat passend is voor uw afgesloten polis.