Quantum Touch® is een energetische methode waarbij het zelfgenezend vermogen van een lichaam sterk gestimuleerd wordt.
Tijdens een Quantum Touch® behandeling leggen wij de handen op of net boven de aangedane plek. Door middel van adem- en lichaamsconcentratietechnieken kan de energie in onze handen op zo’n niveau gebracht worden dat, wanneer die energie via de handen op de aangedane plek komt, er spontaan veranderingen kunnen optreden. Zo kunnen botten na aanraking in hun juiste positie terug gaan en kunnen houdingscorrecties ontstaan. Vanwege deze spontane correcties die zonder enige fysieke kracht ontstaan, is Quantum Touch® uitermate geschikt om mee te behandelen.

Deze techniek werkt nog efficiënter als er met twee behandelaars wordt behandeld. Daarom heb ik samen met mijn collega, Wouter Rijm, een speciaal ‘pijnspreekuur’ waar wij acute en chronische pijnklachten behandelen.

Quantum Touch® kan onder andere worden toegepast bij:

  • Vermindering van (chronische) pijn overal in het lichaam
  • Versnelling van het genezingsproces
  • Uitlijning van botten en wervels naar hun oorspronkelijke stand
  • Ontstekingen die ontstaan na verwondingen kunnen sneller genezen
  • Emotionele en psychische problemen
  • Ontspanning, meditatie en slaapverbetering
  • Chronische aandoeningen

 

Quantum Touch® is een ook zeer zachte en veilige methode voor (huil)baby’s en kinderen om eventuele scheefstanden, verknellingen en/of pijn als gevolg van geboorte te behandelen.

 

Deze behandeling wordt altijd ondersteunend gebruikt bij een consult vanuit de E.E.N. therapie en daardoor mogelijk te vergoeden door uw zorgverzekeraar mits er een aanvullende verzekering is. Informeer altijd bij uw zorgverzekeraar op welke wijze een vergoeding voor een consult vanuit de E.E.N. therapie past binnen uw eigen afgesloten pakket.